luni, 26 decembrie 2011

Sparge gheata la petreceri mari - postasulDe multe ori la petreceri mari organizate oamenii se aduna in grupulete care interactioneaza foarte putin. Cu totii am fost la astfel de petreceri unde nu am cunoscut oameni noi ci doar am stat in cercul nostru de prieteni.


Ce se poate face in cazul unei petreceri mari (la facultate, la birou etc), unde sunt multi oameni care nu se cunosc foarte bine, este sa se desemneze un "postas". Rolul acestuia este de a prelua mesaje scrise pe bucati de hartie de la diferiti oameni si de a le duce catre persoana destinata. Raspunsul persoanei vizate se face tot in scris prin intermediul acestor bucatele de hartie. Ce se intampla apoi depinde de cei implicati.

Un joc simplu de genul acesta are numeroase avantaje:

- o persoana mai timida poate intra mai usor in vorba cu persoane necunoscute
- se pot aborda tintit anumite persoane dintr-un grup (o fata anume, un baiat anume etc)
- poti fi creativ in ceea ce scrii pe biletel pentru a te face remarcat, poti face un desen simpatic, sau scrie ceva interesant... Unii oameni se exprima mai usor astfel.

Personal cred ca o petrecere reusita tine foarte mult de organizatori si cat de mult se implica in a avea grija ca toata lumea sa se simta bine. Petrecerile cu adevarat memorabile sunt cele in care toti invitatii se simt bine, nu doar cei mai deschisi catre socializare. Poti ramane uimit de cat de creativi si interesanti pot fi oamenii aparent introvertiti.

Distractie frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu